Snoepwinkel

Over mij

Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door mode. Dat ik nu mijn eigen kledingwinkel in Bergen NH heb, is echt een droom die uitgekomen is. Ik was verrast door het aantal mensen dat een dagje kwam shoppen in Bergen NH en zag kansen! In 2007 startte ik mijn eigen schoenenwinkel in het dorp. Nu is Toeti Noemi niet meer uit de winkelstraat weg te denken. Vrouwen lekker in hun vel laten zitten door de perfecte outfit en accessoires, dat is dag in dag uit mijn doel.

Noemi

Exclusief

Hou je wel van opvallende items? Mag het net even anders? Dan vind je in ons assortiment zeker waar je naar op zoek bent. Maar ook tijdens een bezoek aan onze winkel willen wij jou bijzonder laten voelen.

Persoonlijk advies

Ons team is op de hoogte van de laatste trends en deelt ze graag met jou. Weet je niet zo goed welk shirtje het beste op die ene flared pants staat? Of ben je benieuwd welke jurk bij jouw figuur past? Wij staan voor je klaar.

Jong & Oud

Of je nu 16 of 75 bent, in ons assortiment vind je voor ieder wat wils. Van opvallende kleuren en structuren tot all time favorites, ook jij haalt je hart op in onze fashion boetiek.

Reviews

Toeti Noemi